Over ons

Partybrillen.nl heeft  momenteel meer dan 400+ modellen op onze webshop! Meer dan 10.000 brillen verstuurd! Onze klanten beoordelen ons met een 8+! Ondanks de scherpe prijzen zijn al onze zonnebrillen voorzien van 100% UV-bescherming. Via mail en telefoon zijn wij goed te bereiken.

 

Bereikbaarheid

Bij PartyBrillen.nl staat u als klant centraal. U kunt u ons 24/7 een e-mail sturen deze beantwoorden doorgaans binnen 24 uur. Ook bieden wij de mogelijkheid om altijd op de hoogte te zijn van uitbreiding van ons assortiment of van de vele aantrekkelijke acties van Partybrillen.nl! Daarvoor kunt u namelijk onze Facebookpagina liken! Zo ontgaat u helemaal niets.

 

Service

Bij PartyBrillen.nl  heeft u altijd 14 dagen de tijd om u artikel, om wat voor reden dan ook, retour te sturen. Mocht de bril u niet goed zitten of bent u niet 100% tevreden, schroom dan niet om uw bestelling retour te sturen. Dan kunt u direct aangeven of u een ander product wilt hebben of dat uw geld terug gestort wordt op uw rekening. Wanneer u niet 100% tevreden bent, zijn wij dat ook niet!

 

Next Day Delivery

Bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Doorgaans ontvang je de bestelling de volgende werkdag op de deurmat! Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven.

 

Ruim Assortiment

Bij PartyBrillen.nl vind je ontzettend veel verschillende soorten zonnebrillen zodat wij aan een iedereen zijn wensen kunnen voldoen. Wij willen een ieder graag een glimlach op hun gezicht toveren wanneer er over onze website wordt genavigeerd. Van pilotenbrillen, tot stickerbrillen en zonnebrillen voor dames, je vindt hier echt onwijs veel!

 

Magazijn

Wij zijn er erg op gebrand dat ons magazijn altijd goed bijgehouden wordt. Hiermee doelen wij op constante aanvulling van alle producten. Ondanks dat wij er nauwe contacten op nahouden met onze leveranciers wil het wegens omstandigheden wel eens niet lukken. Uiteraard doen wij onze uiterste best om dit te voorkomen!

 

Bestelproces:


Betaalmogelijkheden

Bij PartyBrillen.nl kunt u gebruik maken van de betaalmethode die bij u past! U heeft keuze uit de volgende mogelijkheden: Ideal, PayPal of bestellen middels een bankoverschrijving. Wou u graag meer informatie betreft de betaalmethodes dan kunt u hier klikken!

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [e-mailadres van de webwinkel]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Partybrillen.nl

Hoofdstraat 4

9682PK oostwold

 06-23142086

info@partybrillen.nl